Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Κοινωνία>Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά από τον ΟΚΠΑ

Δωρεάν κατασκήνωση για τα παιδιά από τον ΟΚΠΑ

galliaO Δήμος Βριλησσίων μέσω του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης για δεύτερη χρονιά, στο  πλαίσιο προγράμματος φιλοξενίας παιδιών, προγραμμάτισε αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής στη Κερατέα, εντελώς δωρεάν, την συμμετοχή 11 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για χρονικό διάστημα (10) ημερών μέσα στον Αύγουστο.  Για πληροφορίες, καλέστε στο τηλ. 210 – 6135611 (κ. Μποζάς Ηλίας )

Επίσης τον Αύγουστο, για δεύτερη χρονιά  και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας , στέλνει εντελώς δωρεάν (2) παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην Κατασκήνωση στο «Χωριό των Φίλων του Κόσμου» (“Village Copain du Monde”) στην  Ιβελίν στη  Γαλλία.

Στα πλαίσια της διαμονής προβλέπεται, εκτός των δημιουργικών εργαστηρίων και των άλλων δραστηριοτήτων μέσα στην κατασκήνωση και την πόλη που φιλοξενεί τα παιδιά, επίσκεψη στις Βερσαλλίες και το Παρίσι (Μουσείο του Ανθρώπου, βόλτα με καραβάκι στο Σηκουάνα). Το «Χωριό των Φίλων του Κόσμου» είναι γενικά:
-Ένα μέρος που ενθαρρύνει τις συναντήσεις και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ παιδιών από διαφορετικές χώρες.
-Μία κατασκήνωση πλήρως εξοπλισμένη, που προσφέρει μία απλή, ήρεμη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα που βοηθάει να αναπτυχθεί η αίσθηση της συντροφικότητας.
-Ένα μέρος όπου εκτυλίσσονται αθλητικές, πολιτιστικές, μουσικές δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια για θέατρο, χορό, ζωγραφική κ.α.
-Ένας χώρος διαλόγου για τις αξίες της αλληλεγγύης και την έννοια του πολίτη, μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τα παιδιά».

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης