Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Κοινωνία>Μύρισε… Χριστούγεννα και στα Βριλήσσια!

Μύρισε… Χριστούγεννα και στα Βριλήσσια!

24174276 5139452Σε μια πολύ όμορφη γιορτή στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στα Άνω Βριλήσσια, ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης άναψε τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό, κηρύσσοντας την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Εύχομαι σε όλους να έχετε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο Νέο Έτος και με ένα τόνο εορταστικό να ξεχάσουμε λίγο τα προβλήματά μας και να κρατήσουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας για μια νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Να έχετε υγεία εσείς και τα παιδιά σας, οι δικοί σας άνθρωποι, και να έχουμε καλές γιορτές, με αγάπη!», τόνισε ο δήμαρχος.

Αμέσως μετά, η Δημοτική Χορωδία τραγούδησε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, «ζεσταίνοντας» τη βραδιά και το πλήθος των πολιτών όλων των ηλικιών που παρακολουθήσαν τη γιορτή.

Το «παρών» έδωσαν η αντιδήμαρχος Παιδείας Σ. Χαντζάρα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κ. Μουζάκης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ι. Κυρίτση, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Φ. Βαγενάς, η πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής Γ. Παρασκευοπούλου, ο διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου Π. Φυκίρης, η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου και εκπρόσωποι συλλόγων.

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης