Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Πολιτική>Κόντρα δημοτικής αρχής και Κ. Ιωαννίδη για το Ο.Τ. 61

Κόντρα δημοτικής αρχής και Κ. Ιωαννίδη για το Ο.Τ. 61

mesa amarysia copy copy copy copy copy copy copy copy copyΗ πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει στον δήμο Βριλησσίων με αφορμή την έκταση του Ο.Τ. 61 (πρώην Tennis Club ) δεν λέει να κοπάσει.

Στις 30 Ιουνίου η παράταξη της «Νέας Πνοής» με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Κώστα Ιωαννίδη σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Ακόμα μία αποτυχημένη προσπάθεια της διοίκησης του δήμου, που αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται, να φέρει σε συζήτηση το θέμα της αγοράς του οικοπέδου του πρώην Tennis Club επί των οδών Τροίας, Μενελάου και Αγαμέμνωνος. Και αυτή την φορά χωρίς εισήγηση από την πλευρά του δημάρχου και αυτή την φορά με τεράστια διαδικαστικά και νομικά λάθη. Το χειρότερο: από τη μια ο δήμαρχος να μην ξέρει τι θέλει να  επιδιώξει με την συζήτηση του θέματος και από την άλλη να κρύβει κρίσιμα έγγραφα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι φαίνεται θα ήξερε κι η πρόεδρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας κι απουσίαζε κι αυτή. Μπορεί π.χ. να την ρωτάγαμε πώς κατόρθωσε κι απέλυσε μία ανάπηρη υπάλληλο με 95% αναπηρία. Αυτό τουλάχιστον καταφέρανε και το πετύχανε. Για την ιστορία το θέμα του πρώην Tennis Club αποσύρθηκε για ακόμα μια φορά από το Δημοτικό Συμβούλιο»…

Δήμος Βριλησσίων: «Εμείς λύνουμε το θέμα, ο κ. Ιωαννίδης το οδήγησε σε αδιέξοδο»

Η απάντηση της δημοτικής αρχής σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε είναι η εξής: «Για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Νέας Πνοής κ. Ιωαννίδης αποδεικνύει, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και 2,5 χρόνια, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του και το περιβάλλον του και όχι η πόλη και οι δημότες της. Φαντάζει αδιανόητο να μιλά για το Ο.Τ. 61 (πρώην Τennis club) αυτός που επί 4+8 χρόνια όχι μόνο δεν θέλησε να επιλύσει το θέμα, αλλά το οδήγησε σε τέτοιο αδιέξοδο με πράξεις, παραλείψεις και την αδράνειά του, που κινδυνεύει να χαθεί για το Δήμο μία έκταση 8,5 στρεμμάτων. Εμείς λύνουμε το θέμα, μετά από 20 χρόνια ώστε ο χώρος να αποδοθεί στους δημότες και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της πόλης με νόμιμο και ξεκάθαρο τρόπο. Αυτές οι λογικές – αυτές οι νοοτροπίες κρίθηκαν. Εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας και την προσπάθειά μας να πάψουν οι παθογένειες και οι εξαρτήσεις που τόσα χρόνια δημιούργησε και οδήγησαν το Δήμο σε τέλμα και στα όρια της κοινωνικής διάλυσης. Αν θέλει, μπορεί να συμφωνήσει. Θα είναι μία έμπρακτη απόδειξη ότι αγωνίζεται και εκείνος για το καλό της πόλης».

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης