Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Πολιτική>Ξεκίνησε η κατασκευή αγωγού όμβριων στην οδό Μακεδονίας

Ξεκίνησε η κατασκευή αγωγού όμβριων στην οδό Μακεδονίας

omvria makedonias amarysiaΞεκίνησαν οι εργασίες για το έργο κατασκευής δικτύου αγωγών όμβριων υδάτων συνολικού μήκους 4χλμ. στο Δήμο Βριλησσίων, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Από την Τρίτη 1η Αυγούστου τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται στην οδό Μακεδονίας στο ύψος του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου, εκτελώντας τις εργασίες κατασκευής αγωγού μήκους 300μ.

Το έργο «Αντιπλημμυρική Προστασία Βριλήσσια» θα συνεχίσει σε διάφορες περιοχές του κεντρικού αστικού ιστού των Βριλησσίων με αγωγούς οι οποίοι θα συμπληρώσουν το υπάρχον δίκτυο και θα λειτουργήσουν παράλληλα με το δίκτυο του φυσικού αερίου.

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε ότι «τα έργα υποδομών, όπως το εν λόγω, αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες, καθώς θωρακίζουν αντιπλημμυρικά την πόλη μας και προστατεύουν την περιουσία των κατοίκων» και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε τους δημότες για τη συνεργασία και την κατανόηση λόγω της αναπόφευκτης προσωρινής όχλησης που θα δημιουργηθεί για όσο καιρό τα έργα θα βρίσκονται σε εξέλιξη».

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης