Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Πολιτισμός>Με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου

Με μεγάλη επιτυχία ανέβηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου

18 1 moliereΜέσα στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, ανέβηκε η θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ».

Η παράσταση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) με τον Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

Σκοπός του πολιτιστικού αυτού προγράμματος του Συνδέσμου είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων-μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους Δημότες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Καραμέρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κυρία Σοφία Κορωναίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βριλησσίων και Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Αλέξης Μαυραγάνης και  κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, οι Δημοτικές Σύμβουλοι Χαλανδρίου κυρίες Ευγενία Κατούφα και Κωνσταντίνα Μπούμπα, καθώς και πλήθος κόσμου που απόλαυσε αυτήν την εξαιρετική παράσταση.

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης