Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>Συγχαρητήρια Μανιατογιάννη για τις άμεσες & αποτελεσματικές παρεμβάσεις

Συγχαρητήρια Μανιατογιάννη για τις άμεσες & αποτελεσματικές παρεμβάσεις

dasos theoklitou potisma4Παραγωγικός ήταν ο Ιούλιος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου. Πέραν της άρτιας εκτέλεσης των υπηρεσιών πυροφύλαξης του δάσους Θεόκλητου, τα κλιμάκια πυροπροστασίας επενέβησαν σε εσωτερικά συμβάντα, αλλά και συνέδραμαν την Πυροσβεστική, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τους όμορους Δήμους σε αρκετά εξωτερικά συμβάντα. Μεταξύ των δράσεων ήταν η συνδρομή με βυτίο σε συμβάν στο Χαλάνδρι, η κάλυψη τομέα με βυτίο για τη μετάβαση του αρμόδιου κλιμακίου της Πυροσβεστικής σε φωτιά στον Γέρακα και στο Χαλάνδρι, πότισμα δενδροφυτεμένων ζωνών στο δάσος Θεόκλητου, καθώς και άμεση επέμβαση σε συμβάν φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης στα Βριλήσσια και σε ξερά χόρτα στο Πολύδροσο Αμαρουσίου.

Επίσης, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας παρείχε τις υπηρεσίες της στην αποκατάσταση του οδοστρώματος και ό,τι άλλο απαιτήθηκε σε τροχαία ατυχήματα: σε τροχαίο επί των οδών στην Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών και επί των οδών Λ. Πεντέλης και Ομήρου.

Με δήλωσή του, ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης ευχαριστεί και συγχαίρει το υπηρεσιακό προσωπικό και τους εθελοντές που συμμετέχουν στο δημοτικό πρόγραμμα πυρασφάλειας και στην αντιμετώπιση των περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης