Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των φρεατίων

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των φρεατίων

17 09 shaftΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απόφραξης φρεατίων όμβριων υδάτων στο Δήμο Βριλησσίων. H ενέργεια έγινε με σκοπό την αναζήτηση προέλευσης των οσμών από το υφιστάμενο δίκτυο όμβριων υδάτων, με τη συμβολή εξειδικευμένων συνεργείων της ΕΥΔΑΠ ως υπεύθυνη διαχειρίστρια εταιρεία για τη συντήρηση και επισκευή του δικτύου ακαθάρτων υδάτων, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αρχικά με τον καθαρισμό «υπόπτων» τμημάτων του κλειστού δικτύου ακαθάρτων υδάτων για τυχόν διαρροές ή εμφράξεις του αγωγού σε σημεία όπου παρουσιάζεται ανά χρονικά διαστήματα έντονη δυσοσμία. Στην συνέχεια και εφόσον κατά την εργασία καθαρισμού διαπιστώθηκε πρόβλημα εντός του αγωγού ανέλαβε εξειδικευμένο συνεργείο τηλεοπτικού ελέγχου, όπου ειδικά διαμορφωμένη κάμερα με μηχανισμό κινήθηκε εσωτερικά εντός του αγωγού καταγράφοντας και εντοπίζοντας τυχόν προβλήματα του αγωγού για τον καθορισμό της λύσης τους.

Ο καθαρισμός και η απόφραξη πραγματοποιήθηκαν  στην συμβολή των οδών Μπακογιάννη και Πλαταιών, Πλαταιών και Ολύμπου, Ολύμπου και Ροδόπης, Ολύμπου και Λυκαβηττού, Εθν.Αντιστάσεως και Υμηττού, Δ. Βερνάρδου και Αναλήψεως καθώς και σε ενδιάμεσα διαστήματα των προαναφερόμενων διασταυρώσεων.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμος Βριλησσίων « σε πολλά σημεία βρέθηκαν εντός του αγωγού “μωρομάντηλα” τα οποία δεν διασπόνται και ευθύνονται για πληθώρα έμφραξης των αγωγών και για το λόγο αυτό εφιστούμε την αυξημένη προσοχή των πολιτών».

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης