Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>«Διαδίκτυο: Χρήση και Κατάχρηση στην Ψηφιακή Εποχή»

«Διαδίκτυο: Χρήση και Κατάχρηση στην Ψηφιακή Εποχή»

diadiktio xrisi kataxrisi ethismos copyO Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα Μουσών (Κισσάβου 11, ισόγειο), διοργανώνει ομιλία  για το διαδίκτυο, συζητώντας  για τα οφέλη, τους κινδύνους και την αντιμετώπισή τους.

Το θέμα μας θα είναι «Διαδίκτυο: Χρήση και Κατάχρηση στην Ψηφιακή Εποχή». Καλεσμένη η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Παναγιώτα Σορανίδου.

Θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν και αφορούν παιδιά, εφήβους και γονείς :

-Τεχνολογική Επανάσταση και οφέλη από τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών

-Μη ορθολογική χρήση του Διαδικτύου

-Παράγοντες Ευαλωτότητάς

-Τι μας λέει ένα παιδί μέσα από την αλόγιστη χρήση;

-Πώς μπορούν να αποφευχθούν περιστατικά εξαπάτησης και αλόγιστης χρήσης; Η συμβολή γονέων και εκπαιδευτικών

Τηλέφωνο επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής 2108045564

To βιογραφικό της ομιλήτριας

Η Παναγιώτα Σορανίδου  είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, επίσης από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και αποφοίτησε με Άριστα. Πρόσφατα ολοκλήρωσε κλινική  μετεκπαίδευση στα δυναμικά ομάδας ενώ  έχει διαρκή εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα. Πρωτότυπη δουλειά της έχει υποβληθεί για δημοσίευση και  έχει παρουσιαστεί σε συνέδρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά με  εφήβους και ενήλικες. Έχει εργαστεί στην κοινωνική υπηρεσία Νέας Σμύρνης, στο Γ.Ν.Α Αλεξάνδρα με νεοπλασματικούς νοσηλευόμενους, στα ΚΕΔΔΥ Δ’ Αθήνας  και στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας με παιδιά και γονείς. Επίσης, εργάστηκε με αστέγους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλέον εργάζεται στο Δήμο Βριλησσίων στα πλαίσια της νέας δομής «Κέντρο Κοινότητας», παρέχοντας ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε κατοίκους και δημότες. Επίσης, έχει προσφέρει εθελοντικό έργο στην εταιρεία κοινωνικής ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας, καθώς και στο Γραφείο συμβουλευτικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης