Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Λάμψη κλασικών αυτοκινήτων της λέσχης ORCA

Λάμψη κλασικών αυτοκινήτων της λέσχης ORCA

orca 4 amarysiaΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση για τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου από τη λέσχη ΟRCA.

H ετήσια γιορτή με θέμα την αμερικανική κουλτούρα των χρυσών δεκαετιών 1940-60 διοργανώθηκε από την ORCA, σε συνεργασία με το φόρουμ των Detroit Cruisers, με τη βοήθεια της Ελληνικής Λέσχης Κλασικής Μοτοσικλέτας και με τη στήριξη του Δήμου. Η ORCA επέλεξε 30 κλασικά αυτοκίνητα και 15 κλασικές μοτοσικλέτες, που διαγωνίστηκαν για την καλύτερη αποκατάσταση και συντήρησή τους και ψηφίστηκαν από το κοινό. Οι διαγωνιζόμενοι αλλά και χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν τα οχήματα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.

Ο δήμαρχος παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη στήριξη του Δήμου στο εγχείρημα και συνεχάρη τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η ύπαρξη και η λειτουργία της λέσχης στο Χαλάνδρι. Ειδική αναφορά έγινε στο ζεύγος Βερτόπουλου και το Ίδρυμα «Φλόγα», το οποίο φροντίζει για την ανακούφιση της παιδικής νεοπλασματικής ασθένειας, το οποίο είχε και το δικό του σταντ, καθώς και στη συμμετοχή δύο Επαγγελματικών Λυκείων με αντικείμενο τη μηχανολογία κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης