Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Αντιδρούν για την αλλαγή της λαϊκής αγοράς

Αντιδρούν για την αλλαγή της λαϊκής αγοράς

laiki agora amarysia copyOι κάτοικοι της οδού Μικράς Ασίας προσφεύγουν στο Συνήγορο του Πολίτη

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στους κατοίκους της οδού Μικράς Ασίας η αιφνιδιαστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μεταφορά της λαϊκής αγοράς στη συγκεκριμένη οδό, εναλλάξ ανά εξάμηνο με την οδό Γυφτοπούλου. Η απόφαση συγκεντρώνει τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων που αναρωτιούνται γιατί μετά από σχεδόν 30 χρόνια αλλάζει δρόμο η λαϊκή.

Οι κάτοικοι τονίζουν ότι δεν έγινε καμία δημόσια διαβούλευση για το ζήτημα και ότι η συγκεκριμένη οδός είναι εδώ και πολλά χρόνια ιδιαίτερα επιβαρυμένη κυκλοφοριακά. «Η μεταφορά της λαϊκής στην οδό Μικράς Ασίας θα οδηγήσει αναγκαστικά στην εκτροπή των αυτοκινήτων που έρχονται από τη Ριζάρειο Σχολή, αριστερά, μέσω της οδού Μαραθώνος που είναι “ήπιας κυκλοφορίας“, με μεγάλα παρτέρια στη μέση της. Φανταστείτε το μποτιλιάρισμα που θα δημιουργείται κάθε Τρίτη που θα γίνεται η λαϊκή στην οδό Μικράς Ασίας από 1ης Ιουλίου», λένε.

Οι κάτοικοι μάζεψαν αρχικά 180 υπογραφές, τις κατέθεσαν μαζί με κείμενο διαμαρτυρίας στον Δήμο, ενώ μια τετραμελής επιτροπή κατοίκων συναντήθηκε και με τον ίδιο τον δήμαρχο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αλλαγή. Επιπλέον, οι κάτοικοι προσέφυγαν και στον Συνήγορο του Πολίτη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης