Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Ανακοίνωση - Πρόσκληση με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους»

Ανακοίνωση - Πρόσκληση με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους»

XALANDRIΟ  δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την  Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) και τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο εκστρατείας  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα υλοποιήσει ενέργεια
 

  • για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους μπλε κάδους και τους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης, καθώς και
  •  για την χωριστή ανακύκλωση χαρτιού-χαρτονιού, με τους κίτρινους κάδους.

 

 
Η ενημέρωση θα  γίνει την Παρασκευή 22/9/2017 από τις  10:00 έως τις 14:00 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους».
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο χώρο της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό με θέμα την ανακύκλωση που θα περιλαμβάνει ενημερωτικό περίπτερο, banners, κάδους και κώδωνες, ενώ παράλληλα το κοινό θα ενημερώνεται για την ανακύκλωση με χρήση σειράς παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.
 
Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση δύο ποδηλάτων, ενώ παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
 
Καλούμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον  της κοινωνίας μας,  να στηρίξουν  την εκδήλωση με την συμμετοχή σας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης