Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>«Κοινωνική πολιτική, με μείωση δημοτικών τελών»

«Κοινωνική πολιτική, με μείωση δημοτικών τελών»

apologismos 2017 xalandri amarysiaΜε επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο δημόσιος ανοιχτός απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής, καθώς εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων γέμισαν την αίθουσα του κινηματογράφου «Αθηνά». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου είχαν κληθεί και οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλης (επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί, κοινωνικοί κ.ά.) για την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κατοίκων.

Η συνεδρίαση άνοιξε με τις εισηγήσεις των αντιδημάρχων Διοικητικών – Οικονομικών – Κοινωνικής Μέριμνας, Έλενας Χριστούλη, Καθαριότητας – Περιβάλλοντος, Δημήτρη Χριστουλάκη, Πολιτισμού, Σέργιου Γκάκα, Παιδείας – Προσχολικής Αγωγής, Θύμιου Κουράση και Τεχνικής Υπηρεσίας, Κώστα Γερολυμάτου, οι οποίοι παρουσίασαν συνοπτικά το έργο των διευθύνσεων και των υπηρεσιών της ευθύνης τους.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, μιλώντας για το συνολικό έργο της διοίκησης, αναφέρθηκε στις προτεραιότητές της: την κοινωνική πολιτική με παράλληλη μείωση των δημοτικών τελών, τη συντήρηση και ανάπτυξη των υποδομών της πόλης.

Κλείνοντας, τόνισε ότι «σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα και γρηγορότερα αλλά ότι η σημερινή δημοτική Αρχή πάντα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση με εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους ανθρώπους της πόλης».

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης