Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Τα κάλαντα από την Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+

Τα κάλαντα από την Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+

kapi xristougenna 1Η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ που αποτελείται από 50 μέλη, ταξίδεψε στις φετινές γιορτές με πλήθος παρουσιάσεων σε ιδρύματα σκορπίζοντας τη χαρά και την αγάπη σε ανθρώπους που τόσο τη χρειάζονται. Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ υπό τη Διεύθυνση της Ρίας Θεοδώρου τραγούδησε χριστουγεννιάτικους  ύμνους και κάλαντα στο Καρέλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer. Οι χορωδοί τραγούδησαν  κρατώντας ένα λουλούδι το οποίο προσέφεραν  σε κάθε φιλοξενούμενο του ιδρύματος θέλοντας να μεταφέρουν ευχές αγάπης και υγείας. Η διεύθυνση του Καρελείου Ιδρύματος συνεχάρη τους χορωδούς, τη μαέστρο και το Δήμο Χαλανδρίου στο πρόσωπο της προϊσταμένης του τμήματος Ιωάννας Τσιρέβελου.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου  στην ΠΕΓΚΑΠ, (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών – Νοητικά Υστερούντων)  η Χορωδία  τραγούδησε μαζί με τα παιδιά τα κάλαντα Χριστουγέννων αλλά και ύμνους, μελωδίες και κάλαντα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Τα παιδιά απολαυςαν το προγραμμα και η λάμψη των προσώπων τους φώτισε όλους όσους ήταν εκεί. Η εντεταλμένη σύμβουλος κ. Ευγενία Κατούφα συνεχάρη της διεύθυνση της ΠΕΓΚΑΠ για το σπουδαίο έργο τους καθώς και τους δραστήριους χορωδούς για τη ζεστασιά που προσέφεραν στους ανθρώπους του ιδρύματος.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ παρουσίασε ύμνους και κάλαντα στο κεντρικό κτήριο του δήμου Χαλανδρίου. Παρόντες  ήταν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής Έλενα Χριστούλη, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος  Ευγενία Κατούφα και  πλήθος υπαλλήλων αλλά και δημοτών που απόλαυσαν τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες . 

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης