Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Κοινωνία>Κάλαντα από τη Μικτή Χορωδία 60+

Κάλαντα από τη Μικτή Χορωδία 60+

kapi xristougenna 2Η 50μελής Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+, βρέθηκε στις φετινές γιορτές με πλήθος παρουσιάσεων σε ιδρύματα, σκορπίζοντας τη χαρά και την αγάπη σε ανθρώπους που τόσο τη χρειάζονται.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, η Χορωδία υπό τη διεύθυνση της Ρίας Θεοδώρου, τραγούδησε χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα στο Καρέλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer. Οι χορωδοί τραγούδησαν κρατώντας ένα λουλούδι το οποίο προσέφεραν σε κάθε φιλοξενούμενο του ιδρύματος, θέλοντας να μεταφέρουν ευχές αγάπης και υγείας. Η διεύθυνση του Καρελείου Ιδρύματος συνεχάρη τους χορωδούς, τη μαέστρο και τον Δήμο στο πρόσωπο της προϊσταμένης του τμήματος Ιωάννας Τσιρέβελου.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων, η Χορωδία τραγούδησε μαζί με τα παιδιά τα κάλαντα Χριστουγέννων αλλά και ύμνους από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Τα παιδιά απόλαυσαν το πρόγραμμα και η λάμψη των προσώπων τους φώτισε όλους όσους ήταν εκεί.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα συνεχάρη τη διεύθυνση της ΠΕΓΚΑΠ «για το σπουδαίο έργο τους καθώς και τους δραστήριους χορωδούς για τη ζεστασιά που προσέφεραν στους ανθρώπους του ιδρύματος». Κάλαντα εψάλησαν και στο δημαρχείο της πόλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης