Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτική>Στο… παρά πέντε σώθηκε ο Δήμος

Στο… παρά πέντε σώθηκε ο Δήμος

rousso dimarxosΕγκρίθηκαν τελικά κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2018. Είχαν προηγηθεί δύο συναντήσεις της διοίκησης του Δήμου με επικεφαλής των συνδυασμών και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, όπου υποβλήθηκαν προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα, οι οποίες, στην πλειονότητά τους, έγιναν αποδεκτές.

Η συνεδρίαση, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου από πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση, ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, λόγω θεμάτων προ ημερήσιας διάταξης που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την ψηφοφορία, μεταξύ 40 παρόντων δημοτικών συμβούλων, το Τεχνικό Πρόγραμμα έλαβε 20 θετικές ψήφους, 8 αρνητικές ενώ 12 ψήφισαν λευκό και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από τη θετική ψήφο της προέδρου, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις ισοψηφίας. Όσον αφορά στον Προϋπολογισμό, μεταξύ 39 παρόντων δημοτικών συμβούλων, 20 ψήφισαν θετικά, 10 αρνητικά και 9 λευκό.

Μετά τη συνεδρίαση, ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος δήλωσε: «Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στις εντολές των πολιτών και τα προβλήματα της πόλης δεν θα παραιτηθούμε, όπως κάποιοι ανοιχτά ζήτησαν. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια πόλη αντάξια των κατοίκων της».

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης