Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτική>Γ. Κουράσης: «Είμαστε υπερήφανοι για τον νέο Βρεφονηπιακό»

Γ. Κουράσης: «Είμαστε υπερήφανοι για τον νέο Βρεφονηπιακό»

kourasis amarysiaΜε την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Πάτημα Χαλανδρίου, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, επί θητείας του οποίου σχεδιάσθηκε, χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάσθηκε (σε ποσοστό 90%) το έργο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε υπερήφανοι, γιατί άλλο ένα μεγάλο έργο μας, παραδόθηκε στους πολίτες του Χαλανδρίου. Ιδιαίτερα χαιρόμαστε, γιατί την κρίσιμη αυτή περίοδο της κρίσης, δημιουργήσαμε ένα μεγάλο έργο κοινωνικού χαρακτήρα, με υψηλά μάλιστα ποιοτικά στοιχεία, που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ (2007-2013) και υλοποιήθηκε από τον Δήμο μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους στον Δήμο, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε το έργο αυτό να γίνει πραγματικότητα.Η σημερινή Δημοτική Αρχή μαζί με την τωρινή Διοίκηση της Περιφέρειας έβαλαν τις τελευταίες πινελιές, σ’ ένα έργο ζωής για την πόλη μας και κυρίως τους εργαζόμενους Δημότες».

Τον νέο βιοκλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Πάτημα, είχαν εγκαινιάσει την προηγούμενη βδομάδα σε γιορτινή ατμόσφαιρα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο νυν δήμαρχος Σίμος Ρούσσος. Βρίσκεται σε χώρο 2,5 στρεμμάτων και περιλαμβάνει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για νήπια, αίθουσες ύπνου βρεφών και παιδιών, εστιατόριο, αίθουσα εκδηλώσεων, κουζίνα, γραφεία και βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης