Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτισμός>Ξεκινά η προετοιμασία για το «Our Festival» 3

Ξεκινά η προετοιμασία για το «Our Festival» 3

our festival amarysiaΟι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 28 Μαΐου

Το τρίτο συνεχόμενο Our Festival προετοιμάζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις σχετικές αιτήσεις των «Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών» να εκπνέει την Κυριακή 28 Μαΐου.

Το Our Festival 3, θα διαρκέσει 8-10 ημέρες, με στόχο να φιλοξενήσει περίπου 100 καλλιτέχνες και περισσότερους από 5.000 θεατές, ενώ στόχος των διοργανωτών, οι οποίοι έχουν την υποστήριξη του Δήμου, είναι να επιτευχθεί πλήρης προσβασιμότητα για ανθρώπους με κάθε είδους αναπηρία, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε κατά την περσινή διοργάνωση.

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, ως τρόπος επιβεβαίωσης της δύναμης της αλληλεγγύης στην τέχνη. «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε καλλιτέχνη, καλλιτεχνικό σχήμα, καλλιτεχνική ομάδα, καλλιτεχνική συλλογικότητα, από όλο το φάσμα των τεχνών, που λειτουργούν με παρόμοια φιλοσοφία, να συμμετάσχουν σε μια γιορτή ελεύθερης έκφρασης, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του Ευριπίδειου Θεάτρου της Ρεματιάς, παρουσιάζοντας το έργο τους και συμβάλλοντας στη διοργάνωση του Our Festival 3», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Για την κάθε δράση του φεστιβάλ προβλέπεται παραχώρηση χώρου, υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και χρηματική αμοιβή. Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/IIy0kq

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης