Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτισμός>«Κανένα άδειο πιάτο στο τραπέζι»

«Κανένα άδειο πιάτο στο τραπέζι»

SYNAVLIA amarysiaΜε τίτλο «Κανένα άδειο πιάτο στο τραπέζι» θα πραγματοποιηθεί και φέτος η συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς. Μετά και την περσινή εμπειρία, η συναυλία εξελίσσεται σε γεγονός ενότητας και συμπόρευσης ανθρώπων από διαφορετικές κατευθύνσεις που τους συνδέει η ευαισθησία για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ευγενικά προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική οι καλλιτέχνες: Γιούλα Αθανασίου, Άννα Βυτινάρου, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Μάκης Καραβιώτης, Σπύρος Καραβιώτης, Άκης Μανισαλής, Γιώργος Μεράντζας, Αλεχάντρο Ντίαζ, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, Κυριακή Πρωτονοταρίου, Ανδρέας Παπασταματίου, Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Χουβαρδάς, Dasho Kurti, συνοδευόμενοι από την ορχήστρα της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύει περισσότερες από 500 οικογένειες κατοίκων της πόλης που δοκιμάζονται από την ανεργία, τα χρέη, την έλλειψη ασφάλισης ή την έλλειψη στέγης.

«Σας καλούμε να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο μουσικό βράδυ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας με ένα πακέτο τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως ελαιόλαδο, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, σαπούνια, χαρτιά υγείας, ή άλλα είδη προσωπικής υγιεινής», επισημαίνουν τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης