Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτισμός>«Νύχτες Αλληλεγγύης» κόντρα στον καύσωνα

«Νύχτες Αλληλεγγύης» κόντρα στον καύσωνα

xalandriΜε «Νύχτες Αλληλεγγύης» απάντησαν στις υψηλές θερμοκρασίες όσοι επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο το Θέατρο της Ρεματιάς για τις πρώτες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων που άνοιξε το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ, αντάμειψε τους εκατοντάδες πολίτες που, αψηφώντας τον καύσωνα, γέμισαν το θέατρο το Σάββατο 1 Ιουλίου, με αριστουργηματική παρουσίαση κλασικών έργων.

Οι φίλοι και οι φίλες της Ρεματιάς δεν έλειψαν όμως από το θέατρο ούτε την Κυριακή 2 Ιουλίου γιορτάζοντας με τους Da Band και τους Los Del Sur την έναρξη της διοργάνωσης σε soul, funk και latin ρυθμούς, σε πιο ...φιλικές θερμοκρασίες.

Οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» συνεχίζονται με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ το πρόγραμμα φιλοδοξεί να προσφέρει πλούσια καλλιτεχνικά ερεθίσματα κατά τη διάρκεια όλων των καλοκαιρινών μηνών στη δροσερή αγκαλιά του Θεάτρου Ρεματιάς. Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να υπάρξουν και φέτος, όπως και πέρυσι, ενεργοί συμμέτοχοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης, παρακολουθώντας έργα θεάτρου, μουσικής, χορού, με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους, και συνεισφέροντας με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης και τους πρόσφυγες.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης