Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτισμός>«Smyrna» & χορευτικά Ιδρύματος Ζήση στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

«Smyrna» & χορευτικά Ιδρύματος Ζήση στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

smyrnaΠαραδοσιακή μουσική και χορός στη Ρεματιά με την ορχήστρα Smyrna και τα χορευτικά τμήματα του Ιδρύματος Ζήση

Μια μουσικοχορευτική παράσταση, που μας καλεί όλους να γίνουμε μια παρέα για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τρίτη 25 Ιουλίου,  η αμιγώς γυναικεία ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Smyrna και τα χορευτικά τμήματα του Ιδρύματος Ζήση.

Την ορχήστρα Smyrna αποτελούν έξι νέες μουσικοί, η Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν – τραγούδι), η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι – τραγούδι), η Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο – τραγούδι), η Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί – τραγούδι), η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο – κρουστά – τραγούδι) και η Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι – τραγούδι), που υπόσχονται να μας παρασύρουν σε γλέντι και χορό με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, το Αιγαίο αλλά και Σμυρνιών συνθετών. 
Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη 

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης