Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Πολιτισμός>Ήττα για τους άνδρες του Νηρέα με 10-8 από τον Ηλυσιακό

Ήττα για τους άνδρες του Νηρέα με 10-8 από τον Ηλυσιακό

nhreas xalandriΤην ήττα με 10-8 γνώρισε από τον Ηλυσιακό ο Νηρέας Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα πόλο ανδρών της Α2 κατηγορίας. Η ομάδα των βορείων προαστίων στην ανάλυση της για το παιχνίδι αναφέρει:

«Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Ζωγράφου κάνοντας το 1-0. Όμως, η ομάδα του Χαλανδρίου  αντέδρασε ισοφαρίζοντας με τον Κ. Κωνσταντόπουλο. Επίσης, ο Ηλυσιακός έβαλε αλλά 2 τέρματα όπως και ο Νηρέας τελειώνοντας το 1ο οκτάλεπτο με 3-3.

Στη 2η περίοδο οι φιλοξενούμενοι  κατάφεραν και έβαλαν 2 γκολ, ενώ ο Νηρέας μόνο 1. Στη 3η περίοδο η νίκη καθορίστηκε υπέρ την ομάδα του Ηλυσιακού πετυχαίνοντας 4 τέρματα ενώ η ομάδα μας μόνο 1. Τέλος, στο 4ο οκτάλεπτο, ο Νηρέας μείωσε συνεχόμενα το σκορ κατά τρεις πόντους όμως ο Ηλυσιακός ανταποκρίθηκε βάζοντας 1 γκολ φτάνοντας στο 8-10. Παρά το αποτέλεσμα, αυτό που διαφάνηκε στον αγώνα είναι ότι υπάρχει συνεχής βελτίωση στην ομάδα.

Η σύνθεση του Νηρέα Βυθούλκας, Κουτουβάκης, Κροκίδας, Κωνσταντόπουλος Κ., Βαρελάκης, Κοττάς, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος, Τσολακίδης, Σιάρκος, Αμπάσι, Τσιάμης, Τριχάς, Μίχας και  Κονταλέξης με προπονητή τον Μερτζανίδη Χαράλαμπο,

Η σύνθεση του Ηλυσιακού: Μενής, Χριστοφίδης, Μαλλιαρός, Τρελλόπουλος, Βορριάς, Λάππας, Κωνσταντόπουλος Ελ., Γούσης, Φαφαλιός, Τασσόπουλος, Τούμπουρος, Ξυλάς, Κεραμειανάκης, Γκιτσάκης, Γρηγορόπουλος παίκτες και με προπονητή το  Σταύρου Γιάννη.

Οι σκόρερ:

Νηρέας Χαλανδρίου: Κωνσταντόπουλος Κ. 4, Βαρελάκης 1, Κοττάς 1, Τσολακίδης 1, Σιάρκος 1.

Ηλυσιακός: Χριστοφίδης 1, Λάππας 2, Κωνσταντόπουλος Ελ. 2, Γούσης 2, Φαφαλιός 1, Τασσόπουλος 1, Γρηγορόπουλος 1

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης