Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΧΑΛΑΝΔΡΙ>Τοπικές Δράσεις>«Αποστολή στη γη των Eco» για παιδιά 10 - 15 ετών

«Αποστολή στη γη των Eco» για παιδιά 10 - 15 ετών

proskopoi ekdilwsi amarysiaΠάρκο περιπέτειας και περιβαλλοντικής αγωγής στη Ρεματιά.

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, από τη θέση των εθελοντών που δραστηριοποιούνται επί χρόνια δίνοντας έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική προσφορά, διοργανώνουν με την αιγίδα του Δήμου και με συνδιοργανωτή τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, μια εκδήλωση με κεντρικό θέμα την περιβαλλοντική αγωγή και τον εθελοντισμό, στην Ρεματιά Χαλανδρίου.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου θα δημιουργηθεί στη Ρεματιά Χαλανδρίου ένα πάρκο περιπέτειας και περιβαλλοντικής αγωγής, το οποίο θα απευθύνεται σε παιδιά 10 ως 15 ετών, από όλη την Ανατολική Αττική. Το πάρκο θα λειτουργήσει από το πρωί μέχρι το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Μαζί τους θα διασκεδάσουν Πρόσκοποι της ίδιας ηλικίας που σε συνεργασία με την Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, θα προσκληθούν για να ζήσουν τη δράση και να μοιραστούν με τα υπόλοιπα παιδιά, τις εμπειρίες και τον τρόπο ζωής των προσκόπων.

Η Περιφέρεια διαθέτει 34 ομάδες προσκόπων με περίπου 550 προσκόπους και 130 βαθμοφόρους και περιλαμβάνει τις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Πεύκη, Χαλάνδρι.

Περισσότερα στην κατηγορία ΧΑΛΑΝΔΡΙ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης