Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Υγεία>Απολογισμός για τις «Δράσεις ΚΕΠ Υγείας 2017-2018»

Απολογισμός για τις «Δράσεις ΚΕΠ Υγείας 2017-2018»

patoulis enimerwsi KEPΠαρουσία 32 εκπροσώπων αιρετών και υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών  από 15 Δήμους της Αττικής, την Τετάρτη 27 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από την Κεντρική Δομή των ΚΕΠ Υγείας και στελέχη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις δράσεις και τα προγράμματα των ΚΕΠ Υγείας για το 2017 και 2018 με αναλυτική παρουσίαση.

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Αμαρουσίου, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Αγ. Παρασκευής, Νέου Ηρακλείου, Αλίμου, Κηφισιάς, Αγ. Βαρβάρας, Ωρωπού,  Μαραθώνα, Περιστερίου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Μεταμόρφωσης, Π. Φαλήρου και  Ηλιούπολης.

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για το σχεδιασμό των δράσεων: Πρόληψη κατά της Κατάθλιψης, Αγωγή Υγείας για την εφηβική ηλικία, Αγωγή Υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα, Πρόγραμμα πρόληψης Καρδιαγγειακού Κινδύνου, Πρόληψη κατά του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το παρόν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια έδωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ελλείψει της ουσιαστικής παρέμβασης και σχεδιασμού εκ μέρους της πολιτείας, καλείται η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Πρόληψη των πολιτών μέσα από την έγκαιρη διάγνωση και τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν ο κ. Διαμαντής αντιδήμαρχος Αλίμου, η κ. Πάσχου αντιδήμαρχος Καλλιθέας, η κ. Λέκκα Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Γιαννάκης Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι.

Περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ > ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης