Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Υγεία>Συνάντηση Πατούλη με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω

Συνάντηση Πατούλη με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω

patoulis xiosΤην πρόθεση συνεργασίας του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος στην Κω για την προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου στη γενέτειρα του Ιπποκράτη, εξέφρασε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος στη διάρκεια συνάντησής τους με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Στο πλαίσιο των σκοπών του Ιδρύματος, που αφορούν στη διάδοση των ιπποκρατικών αξιών, εκφράστηκε η διάθεση το 3ο Διεθνές Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό, που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι στο νησί της Κω, να αποτελέσει το πεδίο για την αναβίωση των Ιπποκρατικών ιδεωδών, του Ιπποκρατικού όρκου και της θεώρησής του απανταχού.

Ως επικεφαλής της προσπάθειας για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της χώρας ως κορυφαίου προορισμού για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, ο Γ. Πατούλης εμφανίστηκε ανοικτός σε μία τέτοια προοπτική, καθώς συνάδει με τους στόχους του συνεδρίου αναδεικνύοντας, παράλληλα, τις διαχρονικές αρχές του Έλληνα ιατρού της αρχαιότητας και πατέρα της ιατρικής επιστήμης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αριστοτέλης Παυλίδης, ο αναπληρωτής προέδρος Στέφανος Γερουλάνος, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Μανούσης και ο ταμίας Φίλιππος Καλούδης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ > ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης