Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Υγεία>Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ

IMG 5666 MESAΜε παιδικά γέλια και φωνές πλημμύρισε η HELEXRO στο Μαρούσι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Mε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτούν τα εκατοντάδες παιδιά που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενοι από τους γονείς τους συμμετείχαν σε δεκάδες παιχνίδια και δραστηριότητες. Στην υποδοχή, ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά σε έναν τεράστιο παιδότοπο. Φουσκωτά πολυπαιχνίδια, πύργος αναρρίχησης, τρενάκι,  ταύρος, leaser tag field, πίστες survivor και zorb ball, ποδοσφαιράκια, air hockey, virtual reality και box games ήταν μερικά από τα παιχνίδια που περίμεναν παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ υπέροχοι ανιματέρ απογείωσαν το κέφι με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και καλό φαγητό για μικρούς και μεγάλους.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης αφού χαιρέτισε την παρουσία μιας μητέρας γιατρού με οκτώ παιδιά, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τις οικογένειές τους και τόνισε «οι Έλληνες γιατροί, παρότι κάποιοι βάλλουν αρνητικά εναντίον τους, έχουν την πλήρη στήριξη και συγκατάθεση του Έλληνα ασθενή. Θα μπορούσα να πω, αβίαστα, ότι οι Έλληνες γιατροί είναι οι καλύτεροι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο».

Ο κ. Πάτούλης υποσχέθηκε «τόσο εγώ όσο και το Δ.Σ. του ΙΣΑ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού ώστε κι εμείς να πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε για τους ασθενείς μας, την οικογένειά μας και την επιστήμη μας», ενώ επεσήμανε «ανεξάρτητα  από ποια αφετηρία ξεκίνησε κανείς, ανεξάρτητα από το που πηγαίνει, αυτό που μπορεί να δώσει την ελπίδα για το μέλλον είναι η ενότητα. Το Ιατρικό Σώμα είναι ενωμένο, αποφασισμένο να διεκδικήσει την αξιοπρέπειά του αλλά και τη δυνατότητα η χώρα μας να ονομαστεί Χώρα Υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο Αυτό μπορούμε και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Στο τέλος της εκδήλωσης κανείς δεν έφυγε με άδεια χέρια, αφού είχαν προβλεφθεί πολλά δώρα για όλα τα παιδιά. 

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Multi Marketing Group του ομίλου της ΑΜΑΡΥΣΙΑ.

Περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ > ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης