Την ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου «Δύναμη Ελπίδας Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λιανός. Στην επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αγαπάκη τονίζει ότι ο κύριος λόγος της παραίτησής του είναι η πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με το συνδυασμό «ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ».
Η «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» επικοινώνησε με τον Δημήτρη Λιανό ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κακοκαιρία από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς. Ο Δημήτρης Λιανός ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν ήταν υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, τόνισε ότι αυτή τη φορά υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και αδράνεια από την πλευρά της διοίκησης. «Το προσωπικό έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, όμως δεν υπήρχε σωστή προετοιμασία και συντονισμός για να αντιμετωπιστεί το καιρικό φαινόμενο» είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Λιανού:
«Αξιότιμη κα. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Με την παρούσα δήλωση παραιτούμαι από το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΊΔΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΕΚΑΛΗ» και παραμένω ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Κύριος λόγος της παραίτησής μου είναι ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω το Δήμο Κηφισιάς με το συνδυασμό μου «ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μετά την 4ετή συνεχή και άοκνη προσφορά μου στο Δήμο από τις θέσεις του Αντιδημάρχου Εκάλης, υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας και συντήρησης των οχημάτων του δήμου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, για τη συνεργασία τους. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία να συνεργαστούμε στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Λιανός
Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς».