Το ανερχόμενο συγκρότημα «Αρμός» από την Κρήτη, με το μετα-Χατζιδακικό κι έντονα μεσογειακό του ύφος θα εμφανιστεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 21:30 στη μουσική σκηνή 1000 + 2 Νύχτες, όπου θα παρουσιάσει τις δύο δισκογραφικές δουλειές του «Αμόνι και Νερό» (συμμ. Μανώλης Λιδάκης – LEGEND) και «Άνεμοι και Παλίρροιες» (συμμ. Μπάμπης Στόκας και Λιζέτα Καλημέρη – LEGEND).
Το πρόγραμμα θα διανθιστεί με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών ενώ αναφορά θα γίνει και στη μουσική της Κρήτης.
Καλεσμένοι τους επί σκηνής ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη.
Ο Δ. Μαραμής μαζί με συγκρότημα «Αρμός», συναντήθηκαν δισκογραφικά στη σύνθεση του νέου δίσκου της Κορίνας Λεγάκη (Χορός με τη Βροχή), που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.
«Αρμός» είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στην κιθάρα και το τραγούδι, Απόστολος Ξυριτάκης στο Πιάνο, Γιάννης Κιαγιαδάκης στο Μπάσσο (1000+2 Νύχτες / Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή, 210 3317293)