Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα από το Εργαστήριο του τμήματος Φιλαρμονικής – Μουσικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά και ενήλικες, με πλαίσιο προσαρμοσμένο στη συγκυρία της πανδημίας.
Η αρμόδια υπηρεσία αναφέρει ότι το Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης θα λειτουργήσει φέτος μόνο με τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι από την περσινή χρονιά. Λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί ο κορωνοϊός, σύμφωνα με τον Δήμο, δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές νέων μαθητών.
Όπως σημειώνει η διοίκηση του Δήμου, στους χώρους του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν μόνο τα μαθήματα πιάνου και κιθάρας, με όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας.
Αυτά των πνευστών θα γίνονται μέσω διαδικτύου, μέχρι την έκδοση νεότερης οδηγίας, ενώ τα μαθήματα κρουστών, η παιδική χορωδία, η χορωδία ενηλίκων, η χορωδία 60+ και τα μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orf δεν θα γίνουν προς το παρόν, εν αναμονή νέων οδηγιών από τις υγειονομικές υπηρεσίες.
-Δείτε επίσης: Στην εκκίνηση παρά τις δυσκολίες τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου