Τους κύκλους των προπαρασκευαστικών επαφών του συνεχίζει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης. Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ο ίδιος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της εταιρείας Γιώργο Στεργίου.
Κύριο αντικείμενο της συζήτησης, όπως ανέφερε, ήταν το σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους στην περιοχή του Κοντόπευκου και πώς μπορεί η επιχείρηση, με την τεχνογνωσία που διαθέτει, να συνδράμει στην επίλυσή του.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ Γ. Στεργίου προκειμένου να συζητήσουμε το πρόβλημα της δυσοσμίας στο Κοντόπευκο και τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας Δήμου και εταιρείας για την αντιμετώπισή του. Αν και αναλαμβάνουμε τα καθήκοντά μας την 1η Ιανουαρίου 2024, για εμάς η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς τα προβλήματα της πόλης δεν μπορούν να περιμένουν. Θα επιδιώξουμε σταδιακά συναντήσεις και με άλλους δημόσιους οργανισμούς, τους οποίους αντιμετωπίζουμε ως συνεργάτες, ώστε να διασφαλίσουμε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr