Εύσημα για τη φετινή πορεία του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη των Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος.

Σε μήνυμά του ο πρώην δήμαρχος σημείωσε ότι η θρυλική Σάντα επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 14 χρόνια και πρόσθεσε ο ίδιος:
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάσθηκαν και πέτυχαν την άνοδο: Στον προπονητή Σήφη Βενάκη, τους βοηθούς του και τους παίκτες μας. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας με πρόεδρο τον Μάριο Τζώρτζη και (να μου επιτραπεί ονομαστική αναφορά) τους παλιότερους Βαγγέλη Σταθόπουλο, Μιμή Μανιάτη, Πάνο Κοσκινά, Τριαντάφυλλο Τσεκούρα και τους νεότερους Δημήτρη Γκόφα, Γιάννη Συριόπουλο κ.ά.
Σε όλους και όλες, όσοι βοήθησαν στη διάρκεια της δύσκολης φετινής χρονιάς και στους φιλάθλους μας, που ήταν σε κάθε αγώνα ο 12ος παίκτης της ομάδας. Στη δύσκολη Γ’ Εθνική ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και όλοι μας θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα, όπως κάναμε μέχρι σήμερα».
Δείτε επίσης: Σύλλογος Τσακού: Είδε τον δήμαρχο με επίκεντρο χρονίζοντα προβλήματα