Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους τετράποδους φίλους που το έχουν ανάγκη.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 18:00 με σχετική ημερίδα για τα αδέσποτα ζώα», στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (Σπάρτης 1).
Η συνέχεια εκδηλώσεων θα δοθεί το διήμερο Τρίτη 21 & Πέμπτη 23 του μήνα, με τη δράση «Ο Ντέρεκ πάει σχολείο».
Ο δημοφιλής σκύλος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής, συνοδεία φιλόζωων, θα επισκεφθεί σχολεία της πόλης με στόχο την ανάδειξη του σεβασμού και της φροντίδας των τετράποδων φίλων μας.
«Μαθαίνουμε, ευαισθητοποιούμαστε, φροντίζουμε. Γιατί κάθε ζωή αξίζει αγάπη και προστασία», ανέφερε το μήνυμα του Δήμου.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook





































































































