Νέα διάσταση των πραγμάτων δόθηκε στον σύλλογο Άη Γιάννη Αγίας Παρασκευής, λίγη ώρα μετά την πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση που υπέγραφε ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου η Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.
Σε ανακοίνωση που υπογράφουν τρία μέλη του ΔΣ (Σταύρος Γεωργίου γραμματέας, Γιώργος Σωτηρακόπουλος ταμίας. Κωνστάντια Βακαλοπούλου μέλος) σημείωσαν ότι «η κα Πανάγου Ηλέκτρα δεν εκπροσωπεί πλέον το σύλλογο Άγιου Ιωάννη καθώς θεωρείται παραιτηθέν μέλος του προεδρείου, βάσει καταστατικού του συλλόγου και εφαρμογής του άρθρου 15».
«Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε δημοσίευση ή ανακοίνωση από μεριά της αποτελεί παράνομη ενεργεία και σε καμιά περίπτωση δεν εκπροσωπεί το σύλλογο», τόνισε το ίδιο μήνυμα, προσθέτοντας: «Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής συνέλευσης και ανάδειξης προεδρείου». «Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για την αντικαταστατή δράση δύο μελών του προεδρείου του ΔΣ, τα οποία αγνόησαν πλήρως την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τροποποίησης καταστατικού, και συνέταξαν δικό τους καταστατικό το οποίο διένειμαν προς υπογραφή», κατέληξε η ίδια ανακοίνωση.