Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στη ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Αγίας Παρασκευής, τα μέλη και οι φίλοι του βιβλίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ελκυστικό ταξίδι στο παρελθόν, με οδηγό το συμπολίτη μας, συγγραφέα Γιώργο Καπράνο, που παρουσίασε το βιβλίο του «Δέκα μορφές-Δέκα ιστορίες» Μυθιστορηματικές – Ιστορικές βιογραφίες, Εκδόσεις Ιωλκός.
Για τον συγγραφέα και το βιβλίο μίλησε ο Κώστας Κορίδης, υπεύθυνος εκδόσεων «Ιωλκός». Αποσπάσματα, διάβασε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζουάνας. Την παρουσίαση συντόνισε η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης, Τερψιχόρη Γκιόκα.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος επισήμανε την ανάγκη, πρόθεση αλλά και άμεση υλοποίηση από τη Δημοτική Αρχή, της προβολής και παρουσίασης των συγγραφέων και καλλιτεχνών της πόλης μας, μέσα από τους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου.
Διακρίνονται από τα δεξιά, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Γιώργος Καπράνος, η Τερψιχόρη Γκιόκα και ο Κώστας Κορίδης.