Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Παλαιού Φαλήρου με την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το Παλαιό Φάληρο προηγήθηκε με 1-0 με τέρμα του Ντονέ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Η Αγία Παρασκευή κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου με πέναλτι του Τζίτζη στο 44΄. Ο ίδιος παίκτης πάλι με πέναλτι στο 47΄έδωσε προβάδισμα στη «Santa». Το τελικό 2-2- διαμόρφωσε στο 83΄ο Ντονέ.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής, Κίλιας (64′ Λεκαράκος), Μάλλης (26′ λ.τρ. Μαρούσης), Κοθράς, Καρδαράς (72′ Λουμίδης), Αχμέτ, Βλάμης, Ταχιράι, Γολίδης (53′ Τρυφωνίδης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης (82′ Δρόσης), Βελέντζας, Σκούρας, Τζίτζης (90+3 Μπέκο), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (75′ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούρας (80′ Λαζόπουλος).