«Απογοητευμένος» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), Μάκης Τάρλας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η δημοτική Αρχή τους επαγγελματίες της πόλης. Στο στόχαστρό του μπήκε η ανακοίνωση της χριστουγεννιάτικης συναυλίας του Δήμου, με χώρο διοργάνωσης το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος.
Αναλυτικά η δήλωσή του
«Η προσπάθεια μας για τόνωση της τοπικής αγοράς στην Αγία Παρασκευή είναι συνεχής με όποιο τρόπο μπορούμε και περνάει από το χέρι μας. Δυστυχώς δεν έχουμε σύμμαχο τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Δεν θα σχολιάσω τον φτωχό στολισμό στους εμπορικούς δρόμους ούτε το ότι φτάσαμε 12 Δεκέμβρη και ακόμη δεν έχει ανάψει επίσημα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία.
Νιώθω, όμως εξοργισμένος και απογοητευμένος που ο Δήμος ενώ σε εμένα είπαν δεν έχουν λεφτά για συναυλία στην κεντρική πλατεία, διοργανώνει για δεύτερη φορά τους τελευταίους δύο μήνες( προηγήθηκε η συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα στο Deree) συναυλία μέσα σε ιδιωτικό χώρο (Κολλέγιο Deree) για τα Χριστούγεννα.
Ειλικρινά έχω χάσει τα λόγια μου για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. Θα μπορούσαν να διοργανώσουν συναυλίες στις πλατείες της πόλης αλλά προτιμούν να δίνουν τα λεφτά μας για εκδηλώσεις μέσα σε έναν κλειστό χώρο. Για όσους βιαστούν να πουν πως η Χριστουγεννιάτικη συναυλία είναι δωρεάν και μπορεί να πάει όποιος θέλει θα πω απλά πως δεν θα προσφέρει τίποτα στην πόλη και κατά επέκταση στην τοπική αγορά».
Διαβάστε επίσης: Εγκαινιάζει τη νέα βιβλιοθήκη του το 8ο Δημοτικό Σχολείο