Μια γιορτή αναμνήσεων και απόδοσης τιμών σε όσες και όσους δούλεψαν με την ψυχή τους για να θεωρείται ο Διόνυσος ένα μεγάλο θεατρικό εργαστήρι, διοργανώνεται την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Η δημοτική Αρχή καλεί όλες τις θεατρικές ομάδες του τόπου, καθώς και όποιον αγαπά το θέατρο, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή φωτογραφιών καθώς και στιγμιότυπων από παραστάσεις των ομάδων και απόδοση τιμητικών διακρίσεων στους διαχρονικούς θεατρικούς πρωτεργάτες του τόπου.
«Η γιορτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία συνάντησης παλαιών και νέων μελών και φίλων της μεγάλης θεατρικής οικογένειας του Δήμου. Σκοπός να συστηθούμε ή, απλώς, να ξανανταμώσουμε», σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση.
Αξίζει να τονιστεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Διαβάστε: Δράση στο Δημοτικό Πολυϊατρείο: Δωρεάν εξέταση μαστού γιατί η πρόληψη έχει σημασία