Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου καλούμε όλους τους Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτισσες να προσέλθουν μαζικά για να εκφράσουν την άποψή τους. Να μην αφήσουμε την αποχή να αναδειχθεί πρώτη δύναμη και αλλοιώσει την θέληση της τοπικής κοινωνίας.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μάς αφορούν όλους. Αφορούν την καθημερινότητά μας που εδώ και τώρα επιδέχεται αλλαγών και βελτίωσης.
Μερικές από τις προτάσεις του συνδυασμού μας που θα συμβάλλουν άμεσα στην ανακούφιση των συμπολιτών μας είναι:
➠ Πύκνωση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
➠ Μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς στο 50%.
➠ Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νέων με παραχώρηση για ένα έτος γραφείου και υποστήριξης.
➠ Παροχή δωρεάν internet σε μαθητές, φοιτητές και ανέργους.
➠ Βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των ΚΑΠΗ.
Είναι σαφές ότι ο λόγος και οι προτάσεις μας είναι απλές, κατανοητές και θέτουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο το αίτημα της κοινωνίας για την επανάσταση του αυτονόητου.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι:
3 Ο συνδυασμός μας είναι υπέρμαχος της χρηστής διοίκησης και της έντιμης διαχείρισης των δημόσιων υποθέσεων.
3 Η εικόνα μας δεν έχει ουδεμία σχέση με το υπερφίαλο και το αλαζονικό.
3 Είμαστε καθημερινοί άνθρωποι διατεθειμένοι να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον.
3 Ανταμοιβή μας η υστεροφημία μας.
3 Θεωρούμε αναγκαίο να επισημάνουμε την άμεση ανάγκη αισθητικών παρεμβάσεων στο Μαρούσι την ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
3 Είναι οφθαλμοφανή τα παραδείγματα των αντιαισθητικών επιλογών της παρούσας δημοτικής αρχής με γλυπτά καρικατούρες του μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη και του μεγάλου Μαρουσιώτη ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη στο δημαρχείο.
Μαρουσιώτες και Μαρουσιώτισσες, είναι απαραίτητη και η αλλαγή αισθητικής στην πόλη μας. Βοηθείστε μας να παρέμβουμε ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ – ΚΑΡΚΑΝΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Kώστας Βλάχος