Στις αρχές του Νοεμβρίου διεξήχθησαν στην ελληνική Βουλή δυο πολύ σπουδαίες συνεδρίες για την τύχη του λαού μας και του Έθνους μας. Πιο συγκεκριμένα: α) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 συζητήθηκε από την ολομέλειά της, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση και εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) το πολυνομοσχέδιο των οικονομικών και εργασιακών μέτρων της σκληρής λιτότητας, του οποίου η εφαρμογή από τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα, ο οποίος διαλύει όλες τις Ελληνικές οικογένειες και ταυτόχρονα παραχωρεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη Γερμανία και την κ. Μέρκελ. β) την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013 με ονομαστική ψηφοφορία των βουλευτών. Η τρικομματική-προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) υπερασπίστηκε και ψήφισε τις μνημονιακές επιλογές της μέσω ενός «εθνοκτόνου» προϋπολογισμού, του οποίου η υλοποίηση φαντάζει αδύνατη και πολύ σύντομα νέα μέτρα θα βαρύνουν τις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων. Έτσι, με την εφαρμογή του μνημονίου, της δανειακής σύμβασης και αυτών των οικονομικών μέτρων, των οποίων η εφαρμογή ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου 2013, η τρικομματική-μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά δημιουργεί συνειδητή γενοκτονία του λαού μας, αλλά και τις προϋποθέσεις παραχώρησης εδαφών της πατρίδας μας στους άσπονδους «φίλους» γείτονές μας!
Από τον Μάιο του 2010, βιώνουμε την πιο σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή που όμοιά της δεν έχει γίνει σε καμία χώρα του πλανήτη μέχρι σήμερα. Οι κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, υποτάχθηκαν πλήρως στις ορέξεις των κερδοσκόπων-τοκογλύφων δανειστών μας και ούτε μια φορά δε σήκωσαν το πολιτικό τους ανάστημα προκειμένου να βάλουν τέλος στις αποτυχημένες πολιτικές συνταγές της τρόικα, οι οποίες σκοπό έχουν την εξαθλίωση του λαού μας και της πολεμικής αμυντικής ανεπάρκειας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ανοίγει διάπλατα, στους τροϊκανούς, ο δρόμος υφαρπαγής του αποδεδειγμένου τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, που σήμερα όλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξή του, ενώ μέχρι πρότινος οι προδοτικές Ελληνικές κυβερνήσεις τον απέκρυπταν από τον Ελληνικό λαό και όποιος αδαής τολμούσε να κάνει την ελάχιστη αναφορά, εθεωρείτο γραφικός.
Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών είναι σήμερα πολλοί από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, με τη δραστική μείωση των μισθών, των συντάξεων αλλά και την ολοσχερή κατάργηση των δώρων, να αδυνατούν να καλύψουν τα βιοποριστικά τους έξοδα, με αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, από τη στιγμή που η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, επιφέρει από την επιχείρηση τη διακοπή του ρεύματος, που ως γνωστόν είναι από τα υπέρτατα καταναλωτικά αγαθά. Να αδυνατούν, να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία για να μορφωθούν, υπέρτατο μέλημα μιας ευνομούμενης πολιτείας, γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να παράσχουν στα παιδιά τους το αντίτιμο της αξίας ενός κουλουριού. Και πολλοί εξ αυτών που τα στέλνουν, τα παιδιά τους λιποθυμούν από υποσιτισμό και αναμένουμε από κάποιους όπως, η εκκλησία και άλλοι οργανισμοί να συνεισφέρουν στο κατοχικό φαινόμενο που ενέσκηψε στην πατρίδα μας, από την αλητεία των πολιτικών προσώπων που μας κυβερνούν και οι οποίοι επιχαίρονται πολλές φορές γι’ αυτά τους τα κατορθώματα, τάχατες σώζοντάς μας από τα χειρότερα!
Στις αποφάσεις που προήλθαν από τις ψηφοφορίες 7/11/2012 και 11/11/2012 η κυβέρνηση Σαμαρά καταργεί το επίδομα γάμου, στα νέα ζευγάρια και επίσης, καταργεί τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά των Ελλήνων, δημιουργώντας τεκμήριο στις γεννήσεις. Αυτές οι αποφάσεις σκοτώνουν την πατρίδα μας και δημιουργούν γενοκτονία κατά του γένους των Ελλήνων, συνάμα με την ανεξέλεγκτη ανεργία που χειμάζει τη χώρα μας και με τους διαμορφωμένους πλέον, μισθούς πείνας, για όσους έχουν ακόμη εργασία.