Το «ελ.α – Ελληνικές Απολαύσεις» αποτελεί σημείο συνάντησης στο Μαρούσι για όσους λατρεύουν την ελληνική κουζίνα. Στυλάτο, με όλα εκείνα τα στοιχεία της σύγχρονης διακόσμησης που σε κάνουν να νιώθεις άνετα σε έναν χώρο. Όσο για τις γεύσεις του… αποτελούν μία ολόκληρη γιορτή για το κατάστημα.
Όπως μας λέει ο σεφ Γιώργος Ρεγγούκος, το κρέας μαρινάρεται για 24 ώρες και, αφού περαστεί σε ατομικό σουβλί, σερβίρεται με δεξιοτεχνία σε ειδικές ξύλινες κατασκευές με μπρούτζινες λεπτομέρειες. Τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά έχουν την τιμητική τους σε όλα σχεδόν τα πιάτα του εστιατορίου.
Δοκιμάσαμε την παραδοσιακή σαλάτα με ντάκο που στο «ελ.α – Ελληνικές Απολαύσεις» σερβίρεται με πλούσιο μίγμα ντομάτας, κατίκι Δομοκού και baby ρόκα, αλλά και το μπουγιουρντί με χωριάτικο λουκάνικο, φέτα και μαυροσούσαμο και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Σημείο αναφοράς στο εστιατόριο για να απογειώσετε τις γευστικές σας επιλογές, τα κρασιά του. Το «ελ.α» συνεργάζεται με ειδικούς οινολόγους που έχουν φροντίσει να ταιριάξουν τις κατάλληλες ετικέτες κρασιών με τα ανάλογα πιάτα. Προσιτή πολυτέλεια στο εστιατόριο στο Μαρούσι αλλά και σε delivery!
«ελ.α – Ελληνικές Απολαύσεις»
Βασιλίσσης Σοφίας 11, Μαρούσι
Τηλ.: 210-80.60.204, www.elagreekfood.gr