Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Κυριακίδεια 2021» καθώς οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.
Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει για 32η συνεχόμενη χρονιά και είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο δρομέα αντοχής Στέλιο Κυριακίδη, ο οποίος ήταν ο πρώτος αθλητής (εκτός Αμερικάνων και Καναδών) που τερμάτισε 1ος στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946 . Η συνεισφορά του στον Ελληνικό και Κυπριακό αθλητισμό ήταν σημαντική καθώς ανέδειξε και διέδωσε τον στίβο .
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό εντός του Δημοτικού Σταδίου Φιλοθέης, ενώ τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού. Να σημειώσουμε ότι συνδιοργανωτές είναι ο ΟΚΑΠΑ και η ΔΗΚΕΦΙΨ, ενώ οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα «Κυριακίδεια 2021» θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στο site και τα social media του συλλόγου.