Το πασίγνωστο και πολυαγαπημένο μιούζικαλ « Η Μελωδία της Ευτυχίας» παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού υπό την Διεύθυνση του καλλιτεχνικού του διευθυντή Νέστορα Ταίηλορ
, οι σπουδαστές του τμήματος Μονωδίας και Μιούζικαλ καθώς και το σύνολο εγχόρδων από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη Διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου, Γιώργου Αραβίδη.
Όπως σημειώνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού στηνα ανακοίνωσή του: «Ο κύκλος αυτός των εκπαιδευτικών επισκέψεων έχει ως σκοπό να συμβάλλει στην μουσική κατανόηση, να πλουτίσει τις μουσικές γνώσεις, να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον για τη μουσική και να ψυχαγωγήσει μετατρέποντας την ακρόαση σε μια απολαυστική και δημιουργική εμπειρία.
Μια πανδαισία ήχων, στίχων και μουσικής ταξίδεψαν και μάγεψαν τον δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη, την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς».