Συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Νίκο Μπάμπαλο, είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής και όμορων Δήμων κατόπιν σχετικού αιτήματος του προέδρου, Νίκου Παναγιωτόπουλου.
Στη διάρκεια της συζήτησης, τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή στο σύνολό της για το θετικό της πνεύμα στην στήριξη των δράσεων του.
Η συνάντηση κύλησε σε εποικοδομητικό πλαίσιο με σημεία αναφοράς τις επικείμενες δράσεις του Συλλόγου Αρκάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι:
-Η προέκταση του χορευτικού τμήματος και σε τμήμα Αρχαρίων.
-Η δημιουργία θεατρικού εργαστηρίου.
-Πολιτιστικές εκδρομές και
-Συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, όπως τα Ηράκλεια κλπ.
«Στόχος του νέου ΔΣ είναι η συνέχιση της προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και η διατήρηση των παραδόσεων και στις νεότερες γενιές», δήλωσε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Σάκης Γαλανάκος.