Για μια ακόμα φορά το Ηράκλειο εκμεταλλεύτηκε την πολύ δυνατή του έδρα παίρνοντας μια νίκη «χρυσάφι» και ανάσανε βαθμολογικά επικρατώντας του Αθηναϊκού με 1-0.
Ήταν η δεύτερη στη σειρά νίκη του στο πρωτάθλημα και με το γεγονός ότι έχε κάνει ήδη το ρεπό του επιτρέπει στην ομάδα να είναι αισιόδοξη για την συνέχεια.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Βασίλης Σταυρογιάννης στο 11΄με πολύ ωραία ενέργεια που κατέληξε σε σουτ που δεν άφησε περιφώριο αντίδρασης στον Ρούμπο.
Το γρήγορο γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα που διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, διαφύλαξε τα νώτα της ενώ παράλληλα προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.
Επόμενος αγώνας για το Ηράκλειο την Κυριακή στα Βριλήσσια.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόππας): Ντάλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Παρασκευάς (72′ Τουγουντζόγλου), Ηλιακίδης (83′ Γκρέμι), Χρήστου, Σταυρογιάννης, Υφαντής (83′ Φοινίκης), Αυγέρης (79′ Τελχάι)
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Βασιλείου, Ζάχος, Κατσούδας, Δρόσης, Μαυροματάκης (80′ Τσόκο), Τραγουστής (46′ Σέχι), Κατσούλας (85′ Καπέλης), Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας (80′ Δούκας), Κατσαούνος (46′ Κοντός).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ