Μια σημαντική δράση για την ενίσχυση του αστικού πρασίνου στον Δήμο Κηφισιάς, υλοποιήθηκε με τη συμβολή ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 5 Απριλίου υλοποιήθηκε η δωρεά 50 δέντρων (κουτσουπιές και βραχυχίτωνες) από την εταιρεία SSAB Χάλυβας Σουηδίας ΜΕΠΕ, με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Παπίτση, στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Trees4Greece.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, μαζί με συνεργάτες της SSAB και της Trees4Greece, πραγματοποίησαν με επιτυχία δενδροφύτευση περιμετρικά του Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά.
«Η δράση αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αστικού πρασίνου και στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και φιλικού περιβάλλοντος για όλους μας», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του, εκφράζοντας, παράλληλα θερμές ευχαριστίες στον δημότη της πόλης Γιάννη Παπίτση για την πρωτοβουλία, καθώς και στις εταιρείες SSAB και Trees4Greece για την ευγενική χορηγία και την άψογη συνεργασία.






































































































