Με στόχο τη ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να πάρει στο μέλλον «σάρκα και οστά» η κατασκευή του Νέου Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς, η Ένωση Πολιτών θα πραγματοποιήσει την τρίτη παρουσίαση της στην Αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 19:30. Η παρουσίαση θα γίνει υπό την αιγίδα του τμήματος Πολιτισμού «Δ.Βικέλας, ενώ το μουσικό κομμάτι της θα αναλάβει η «Χορωδία Κηφισιάς 1937».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς» απώτερος στόχος του είναι όπως αφ’ ενός οι «έχοντες οικονομική ευχέρεια» (από το εσωτερικό ή το εξωτερικό) να συμπράξουν για την υλοποίησή του καθ’ οιονδήποτε πρόσφορο τρόπο και αφ’ ετέρου οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ως μέλη του, χωρίς ουδεμία οικονομική επιβάρυνση, προς ισχυροποίηση αυτού του Φορέα.
Η Αμαρυσία είναι παντού! Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε ότι συμβαίνει στα Βόρεια Προάστια! #Follow για να βλέπετε όλες τις εξελίξεις!
Twitter: https://twitter.com/
Instagram: https://www.instagram.com/
Facebook: https://www.facebook.com/