Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή που αναδασώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 2024-2025, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 27 Ιουνίου, ώρα 09:00.
Τη δράση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».
«Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με τις αναδασώσεις που πραγματοποιήσαμε στη συγκεκριμένη περιοχή», σημειώνουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές και συμπληρώνουν: «Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύοντας με την παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.»
Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας – Κηφισιά
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό: 210 8033622.