Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική γνώρισε η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς, αυτή τη φορά από το Μοσχάτο με 0 -1 στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας (λόγω εργασιών στο Ζηρίνειο). Η ομάδα των Bορείων Pροαστίων για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε να έχει πρόβλημα στο επιθετικό της παιχνίδι, καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. Εξαίρεση το σουτ του Βέρμπη στο 10΄ στο οποίο η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς εκμεταλλευόμενοι το αυτογκόλ του Γεωργόπουλου στο 30΄. Η Α.Ε. Κηφισιάς μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην ουρά του 5ου ομίλου χωρίς βαθμό.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μιχελής, Γεωργόπουλος, Έσλερ, Τεγούσης, Χριστοφιλέας, Πρίτσας, Ρεντζής, Κολλόκας, Βέρμπης, Παυλάκης, Γκούμας.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Ξυγκάκης, Κουρκούτης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Ψυχογιός (85′ Φιαμέγκος), Κατίδης (71′ Νιζάμης), Βινίσιους, Πασαλίδης (61′ Ζελέκου), Κωτσοβός (42′ λ.τρ. Μπερδούσης).