Ο 18χρονος αθλητής του Πανερυθραϊκού Σάββας Γεωργιάδης -μέσω και του προγράμματος της ομάδας- πήρε πλήρη υποτροφία από το Delta State University των ΗΠΑ. Έτσι, αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού προκειμένου να «χτίσει» το δικό του «American Dream», συνδυάζοντας τις σπουδές και την Ακαδημαϊκή του εκπαίδευση με το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ένα απ’ τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Division! Αν μη τι άλλο, αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Σύλλογο και αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια για το ότι συμβάλαμε κι εμείς απ’ την πλευρά μας, προκειμένου ένας αθλητής μας να κερδίσει, μέσω του Προγράμματος του Πανερυθραϊκού, πλήρη Υποτροφία σε Κολέγιο της Αμερικής και να κυνηγήσει το όνειρό του σε Αθλητικό και Ακαδημαϊκό επίπεδο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού…» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Πανερυθραϊκός.
Ο Σάββας Γεωργιάδης, την περασμένη σεζόν, μέσα απ’ το πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού, κατάφερε να κάνει το step-up και να διακριθεί, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε ο κόουτς Χουχουλής και ο Σύλλογος, «γράφοντας» μάλιστα, μόλις στα 17 του χρόνια, 21 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με την ανδρική ομάδα (15 λεπτά κατά μ.ό.), ενώ αποτέλεσε και εκ των ηγετών του Εφηβικού τμήματος, όντας ο πρώτος σκόρερ στην εξαιρετική πορεία του Πανερυθραϊκού προς την παραμονή στην Α’ Κατηγορία!
Μάλιστα, το Delta State University, το οποίο και έδωσε πλήρη Υποτροφία στον Σάββα Γεωργιάδη, δεν είναι τυχαίο Πανεπιστήμιο, καθώς αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες ελκυστική επιλογή για Ακαδημαϊκές & Αθλητικές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, το Αθλητικό τμήμα του Κολεγίου είναι στην 136η θέση ανάμεσα σε άλλα 1.402, ενώ βρίσκεται στο Νο. 369 της κατάταξης από 1.385 Κολέγια όσον αφορά το συνδυασμό Ακαδημαϊκού και Αθλητικού επιπέδου. «Σάββα, σου ευχόμαστε καλή τύχη σε αυτή την καινούρια αρχή στις ΗΠΑ και είμαστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε…» καταλήγει ο Πανερυθραϊκός στην ανακοίνωσή του.