Με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Αθηναϊκή Ένωση, ο Λεοντικός Κηφισιάς θα ξεκινήσει τον «Μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής γυναικών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Η κλήρωση έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την προηγούμενη εβδομάδα.
Να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες οι οποίες είναι οι παρακάτω: Λεοντικός, Βόλος 2004,Σταυρός Καλυθίων, Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, Ολυμπιάδα Υμηττού, Αθηναϊκή Ένωση, Α.Σ. Τριαντών Ιαλυσού και Α.Ο.Βριλλησίων.
Φιλική νίκη προετοιμασίας
Σαφώς ανώτερος από την ΑΕΖΙΓ «Αθήνα» ο Λεοντικός κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι με 0 – 4. Τα γκολ σημείωσαν οι Βασιλική Παπαϊωάννου στο 5’, Ελένη Σαββοπούλου στο 20’, Βάσω Μαντζακοπούλου στο 55΄ και η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με πέναλτι στο 85.