Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε. Κηφισιάς. Το τέλος της συνεργασίας ήρθε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας των βορείων προαστίων στη Super League 2, με τη διοίκηση των «μπλε» να μιλά με θερμά λόγια για τον έμπειρο προπονητή.
Η διοίκηση της Κηφισιάς στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.
Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.
Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.
Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.
Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.
Ο πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».